Om produkterne

Italiensk design, teknologi og funktionalitet når det er bedst. Sikkerheden er i fokus hos producenten af Tech Strirrup.


Stigbøjlerne er fremstillet af aluminium med en lækker blank eller mat overflade alt afhængig af model. Alle modeller er godkendt af FEI samt Dansk Rideforbund og sortimentet spænder over spring, dressur, military, jagt, distance og væddeløb. De fleste modeller fås både i standard og som sikkerhedsbøjler. Andre features er stødabsorberende funktion, specielt designet grip til hver enkelt disciplin og hældning på trædefladen.

Der findes også stigbøjler til børn. De har den største sikkerhedsåbning på markedet, når sikkerheds-mekanismen udløses.

 

Sikkerhedsstigbøjlerne er forsynet med en revolutionerende sikkerhedsmekanisme. I tilfælde af uheld åbner armen sig, således foden kan komme fri af bøjlen. Armen klikker automatisk tilbage til sin oprindelige position efter udløsningen, således at den ikke udgør en sikkerhedsrisiko. Den ene ende af den bevægelige arm er fastgjort til trædefladen, mens den anden ende er fastgjort til selve stigbøjlen takket være fjedertrykket og et specielt låsesystem, som er lavet af små magneter.

 

 

Startede som motorcykelkomponentfabrik.
Tech Stirrups bliver produceret i Italien på egen fabrik. Firmaet startede egentlig som fabrikant af højteknologiske motorcykeldele designet af ingenører, som har eksisteret siden 1960'erne. De så muligheden i at udvikle stigbøjler af høj teknisk standard og efter mange prototyper og tusindvis af tests, kom de første Tech stigbøjler i produktion i 2014. Grundet det funktionelle design og den unikke sikkerheds-mekanisme er der vundet EU patent. 

 Tech Stirrups stigbøjler er lavet af radiografisk og certificeret materiale. Før emballering gennemgår alle stigbøjler en brudstyrke-test, der udføres med maskiner, som er specielt lavet til formålet.

 

Garanti.
Garantien dækker ikke slid (f.eks. slid på trædefladen), ændringer fra tredjepart, forkert opbevaring, manglende vedligeholdelse eller brug til andet end det, som produktet er designet til.
Alle Tech Stirrups-produkter testes og kontrolleres omhyggeligt, inden de lanceres på markedet. Tech Stirrups-produkter er dækket af en 3-års garanti, der gælder fra købsdatoen, mod defekter i materialer eller fremstilling. Derfor anbefaler vi at gemme købskvitteringen, fordi datoen på kvitteringen er lig med starten på garantiperioden.